ویزای کره جنوبی

مدارک لازم

  1. اصل پاسپورت
  2. 2 قطعه عکس رنگی
  3. ترجمه شناسنامه
  4. گواهی اشتغال به کار و پرینت بیمه
  5. ترجمه فیش حقوقی یا آخرین حکم کار گزینی

مدت زمان اعتبار ویزا

  • 30 روز توریستی

مدت زمان لازم جهت تحویل

  • 14 روز کاری