ویزای تایلند

 

مدارک لازم

  1. پاسپورت
  2. 1قطعه عکس رنگی تمام رخ
  3. کپی شناسنامه
  4. آدرس و تلفن

مدت زمان لازم جهت اخذ ویزا 

  1. عادی :1 هفته کاری
  2. سینگل: 1هفته کاری
  3. عادی دوبل:1 هفته کاری
  4. فوری سینگل: -